Goeiemorgen Pretparkland!

Podcasts | Contact | Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Twitter | Facebook | Instagram | Foto's

 

We horen graag van je!

Ochtend in Pretparkland (OiP) is een pretparkpodcast gemaakt door het team van pretparkland.be. Nieuwe afleveringen van Ochtend in Pretparkland verschijnen tijdens het pretparkseizoen op deze website en in Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Ochtend in Pretparkland werd bedacht door Erwin Taets en Tom van Liefferinge en de afleveringen worden gemaakt door een steeds wisselend team van medewerkers. Het kernteam van Ochtend in Pretparkland bestaat uit Erwin Taets, Tom van Liefferinge, Jelle Verelst, Thibault van Look, Danny van der Weel, Dennis Janssen, Tibo Renodeyn en Yves Declerck.

Het hart van Ochtend in Pretparkland klopt dankzij de reacties van luisteraars. Laat ons weten wat je van OiP vindt of geef een reactie op een aflevering door een mailtje te sturen naar ochtend@pretparkland.be. Regelmatig verschijnt een e-mailuitzending waarin we de leukste en interessantste reacties van luisteraars voorlezen. In onze grabbelton-afleveringen geven we onze luisteraars de kans om vragen aan ons te stellen via onze Instagram-account.

Uiteraard kun je ochtend@pretparkland.be ook gebruiken voor alle technische vragen en opmerkingen in verband met onze podcast. Let op: we kunnen helaas geen oudere afleveringen van onze podcast bezorgen die niet meer online staan.

Ochtend in Pretparkland is het werk van het team van pretparkland.be, maar zou niet kunnnen bestaan zonder de vele luisteraars die afstemmen op OiP! Het team van pretparkland.be bedankt allen die telkens weer hun luisterend oor lenen en al wie schrijft met vragen, suggesties, complimenten of gewoon een bemoedigende schouderklop.

Mail ons je reactie: ochtend@pretparkland.be
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/pretparkland
Volg ons op Instagram: www.instagram.com/pretparkland
Volg ons op Twitter: www.twitter.com/pretparkland
Volg ons op Pinterest: www.pinterest.com/pretparkland

Elk seizoen van Ochtend in Pretparkland bestaat uit 65 afleveringen. In de pauze tussen twee seizoenen verschijnen nog vijf extra bonusafleveringen. Onze eerste aflevering kwam online op onze website in oktober 2006. Onze podcast startte daarna als een regulier verschijnende reeks in iTunes (nu: Apple Podcasts) onder de naam "Parkcast" in april 2007. In april 2009 veranderde de naam en het format naar "Ochtend in Pretparkland". Het huidige seizoen 9 ging van start in januari 2021.

Ochtend in Pretparkland is de langstlopende Nederlandstalige pretparkpodcast, met intussen bijna 700 afleveringen. Bekijk de volledige lijst met alle afleveringen ooit. Beluister meer afleveringen via:

 

      

 

Goeiemorgen Pretparkland!

© 2006-2022 door pretparkland.be. Alle rechten voorbehouden.