Goeiemorgen Pretparkland!

Podcasts | Contact | Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Twitter | Facebook | Instagram | Foto's

 

We horen graag van je!

Ochtend in Pretparkland (OiP) is een pretparkpodcast gemaakt door het team van pretparkland.be. Nieuwe afleveringen van Ochtend in Pretparkland verschijnen tijdens het pretparkseizoen op deze website en in Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Ochtend in Pretparkland werd bedacht door Erwin Taets en Tom van Liefferinge en de afleveringen worden gemaakt door een steeds wisselend team van medewerkers. Het kernteam van Ochtend in Pretparkland bestaat uit Erwin Taets, Tom van Liefferinge, Jelle Verelst, Thibault van Look, Danny van der Weel, Dennis Janssen, Tibo Renodeyn en Yves Declerck.

Het hart van Ochtend in Pretparkland klopt dankzij de reacties van luisteraars. Laat ons weten wat je van OiP vindt of geef een reactie op een aflevering door een mailtje te sturen naar ochtend@pretparkland.be. Regelmatig verschijnt een e-mailuitzending waarin we de leukste en interessantste reacties van luisteraars voorlezen. In onze grabbelton-afleveringen geven we onze luisteraars de kans om vragen aan ons te stellen via onze Instagram-account.

Uiteraard kun je ochtend@pretparkland.be ook gebruiken voor alle technische vragen en opmerkingen in verband met onze podcast. Let op: we kunnen helaas geen oudere afleveringen van onze podcast bezorgen die niet meer online staan.

Ochtend in Pretparkland is het werk van het team van pretparkland.be, maar zou niet kunnnen bestaan zonder de vele luisteraars die afstemmen op OiP! Het team van pretparkland.be bedankt allen die telkens weer hun luisterend oor lenen en al wie schrijft met vragen, suggesties, complimenten of gewoon een bemoedigende schouderklop.

Mail ons je reactie: ochtend@pretparkland.be
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/pretparkland
Volg ons op Instagram: www.instagram.com/pretparkland
Volg ons op Twitter: www.twitter.com/pretparkland
Volg ons op Pinterest: www.pinterest.com/pretparkland

Elk seizoen van Ochtend in Pretparkland bestaat uit 65 afleveringen. In de pauze tussen twee seizoenen verschijnen nog vijf extra bonusafleveringen. Een overzicht van alle seizoenen van Ochtend in Pretparkland tot nu toe:

- Seizoen 1: van 1 april 2009 tot en met 30 juni 2009
- Seizoen 2: van 26 oktober 2009 tot en met 15 maart 2010
- Seizoen 3: van 25 juni 2010 tot en met 22 november 2010
- Seizoen 4: van 11 april 2011 tot en met 21 september 2011
- Seizoen 5: van 2 april 2012 tot en met 18 februari 2013
- Seizoen 6: van 8 mei 2013 tot en met 30 juli 2014
- Seizoen 7: van 16 maart 2015 tot en met 28 november 2016
- Seizoen 8: van 24 juli 2017 tot en met 9 oktober 2020
- Seizoen 9: gestart op 8 januari 2021 (huidig seizoen)

Ochtend in Pretparkland is de langstlopende Nederlandstalige pretparkpodcast, met intussen meer dan 600 afleveringen. Bekijk de volledige lijst met alle afleveringen ooit. Beluister meer afleveringen via:

 

      

 

Goeiemorgen Pretparkland!

© 2009-2021 door pretparkland.be. Alle rechten voorbehouden.