Goeiemorgen Pretparkland!

Nieuwste afleveringen | Oude afleveringen | Pretparkfotografie | Colofon | Contact | iTunes | Twitter | Facebook

Het hart van Ochtend in Pretparkland klopt dankzij de reacties van luisteraars. Laat ons weten wat je van OiP vindt of geef een reactie op een aflevering door een mailtje te sturen naar ochtend@pretparkland.be. Regelmatig verschijnt een e-mailuitzending waarin we de leukste en interessantste reacties van luisteraars voorlezen. Wie ons mailt, komt bovendien automatisch op de OiP-mailinglist terecht, waarmee je op de hoogte kunt blijven van alles wat reilt en zeilt in de wereld van onze pretparkpodcast.

Uiteraard kun je dit adres ook gebruiken voor alle technische vragen en opmerkingen in verband met onze podcast. We helpen waar het kan, maar hou er rekening mee dat we in de eerste plaats regelmatig een podcast online willen brengen en dat je voor echt technische ondersteuning zoals rond het gebruik van RSS-feeds en een programma als iTunes, beter eerst even rondsurft op het internet voor je ons je vraag doormailt. Maar als we dat kunnen, dan helpen we je graag! Belangrijk: we kunnen helaas geen oudere afleveringen van onze podcast via mail bezorgen die niet meer online staan.

Ochtend in Pretparkland is het werk van het team van pretparkland.be, maar zou niet kunnnen bestaan zonder de vele luisteraars die afstemmen op OiP! Het team van pretparkland.be bedankt allen die telkens weer hun luisterend oor lenen en al wie schrijft met vragen, suggesties, complimenten of gewoon een bemoedigende schouderklop.

Mail Ochtend in Pretparkland je reactie: ochtend@pretparkland.be
Volg Ochtend in Pretparkland op Facebook: www.facebook.com/pretparkland
Volg Ochtend in Pretparkland op Instagram: www.instagram.com/pretparkland
Volg Ochtend in Pretparkland op Twitter: www.twitter.com/pretparkland
Volg Ochtend in Pretparkland op Pinterest: www.pinterest.com/pretparkland

Warm aanbevolen door het team van Ochtend in Pretparkland
Meer weten over Pretparkland? De volgende websites staan hoog gerangschikt in de favorieten van de medewerkers van Ochtend in Pretparkland. Je vindt er meer informatie over de onderwerpen die ook in OiP aan bod komen:

Bellewaerdefun: bellewaerdefun.be
Bobbejaanland Nostalgie: bjlnostalgie.be
Café Mickey: cafemickey.be
Diamond Themepark Awards: diamondthemeparkawards.com
D-Log en D-Tales: d-log.nl
Eftelist: eftelist.nl
Europa-Park Fansite: epfans.be
Fotogalerijen: fotogalerijen.be
Kleine Boodschap: kleineboodschap.com
Laafse Kikkers: laafsekikkers.be
Looopings: looopings.nl
Park Planet: parkplanet.nl
Park World: parkworld.be
Pixie Dust: pixiedust.be
Plopsafansite: plopsafansite.be
Plopsa Fans: plopsafans.be
Pretparken.be: pretparken.be
Rides: rides.nl
Rollercoaster Friends: rollercoasterfriends.com
Themepark: themepark.nl
Themetalk: themetalk.nl
ToverlandFansite: toverlandfansite.nl
Vijf Zintuigen: vijfzintuigen.nl
Walibi Band: walibiband.be
Wonderlijke WC Web: wonderlijkewcweb.org
ZooSite: zoosite.nl

 

© 2009-2019 door pretparkland.be. Alle rechten voorbehouden. Inhoud van deze website mag onbeperkt offline worden opgeslagen voor persoonlijk gebruik.
Verspreiding van de afleveringen van Ochtend in Pretparkland, op welke manier dan ook, is zonder toestemming niet toegestaan.
Wees hoffelijk en verwijs niet rechtstreeks naar afleveringen van Ochtend in Pretparkland op andere websites maar link naar www.pretparkland.be.