Goeiemorgen Pretparkland!

Nieuwste afleveringen | Oude afleveringen | Pretparkfotografie | Colofon | Contact | iTunes | Twitter | Facebook

Ochtend in Pretparkland (OiP) is een pretparkpodcast gemaakt door het team van pretparkland.be. Nieuwe afleveringen van Ochtend in Pretparkland verschijnen tijdens het pretparkseizoen op deze website en in iTunes. Ochtend in Pretparkland werd bedacht door Erwin Taets en Tom van Liefferinge en de afleveringen worden gemaakt door een steeds wisselend team van medewerkers. Het kernteam van Ochtend in Pretparkland bestaat uit Erwin Taets, Tom van Liefferinge, Jelle Verelst, Thibault van Look en Yves Declerck.

Acht seizoenen Ochtend in Pretparkland
Elk seizoen van Ochtend in Pretparkland bestaat uit 65 afleveringen. In de rustpauze tussen twee seizoenen verschijnen nog vijf extra bonusafleveringen. Een overzicht van alle seizoenen van Ochtend in Pretparkland tot nu toe:

- Seizoen 1: van 1 april 2009 tot en met 30 juni 2009 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 2: van 26 oktober 2009 tot en met 15 maart 2010 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 3: van 25 juni 2010 tot en met 22 november 2010 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 4: van 11 april 2011 tot en met 21 september 2011 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 5: van 2 april 2012 tot en met 18 februari 2013 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 6: van 8 mei 2013 tot en met 30 juli 2014 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 7: van 16 maart 2015 tot en met 28 november 2016 (+ vijf bonusafleveringen)
- Seizoen 8: vanaf 24 juli 2017 (huidig seizoen)

Een document met een overzicht van alle afleveringen tot nu toe: OiP_AlleAfleveringen.pdf.

Je kunt nieuwe afleveringen beluisteren of downloaden via de website. Wil je echter geen aflevering missen, abonneer je dan op onze RSS-Feed of in iTunes, Apple Podcasts of je favoriete podcast-app. Hiermee wordt elke aflevering automatisch naar je computer en/of smartphone gedownload of gestreamd, snel en gratis.

Jouw stem in OiP?
Wil je meewerken aan een aflevering van Ochtend in Pretparkland en een gast zijn in een of meerdere afleveringen? Mail ons dan, stel je even voor en vertel over welke parken en onderwerpen jij het graag zou hebben. Ochtend in Pretparkland is er voor en door de luisteraars en we laten onze luisteraars graag aan het woord. Mail ons op ochtend@pretparkland.be voor meer informatie.

Ochtend in Pretparkland wordt gratis ter beschikking gesteld via deze website en via iTunes. Voor alle afleveringen geldt dat ze onbeperkt mogen worden gedownload en beluisterd door al onze bezoekers, op voorwaarde dat ze op geen enkele manier verder worden verspreid dan via deze website. Het ter beschikking stellen of delen van (oude) afleveringen op een andere manier dan via deze website, is onwettelijk. Gelieve geen rechtstreekse links naar de mp3-bestanden te plaatsen op websites en internetfora.

OiP gebruikt rechtenvrije, podsafe stock music voor de generiek- en achtergrondmuziek van Jamendo en PremiumBeat.

 

© 2009-2019 door pretparkland.be. Alle rechten voorbehouden. Inhoud van deze website mag onbeperkt offline worden opgeslagen voor persoonlijk gebruik.
Verspreiding van de afleveringen van Ochtend in Pretparkland, op welke manier dan ook, is zonder toestemming niet toegestaan.
Wees hoffelijk en verwijs niet rechtstreeks naar afleveringen van Ochtend in Pretparkland op andere websites maar link naar www.pretparkland.be.